Pedro Martínez: “Haver guanyat dues vegades a Unicaja fa més difícil guanyar-los tres”

24/01/2017

L'entrenador de Valencia Basket, Pedro Martínez, ha assenyalat en la prèvia del partit de la quarta jornada del Top16 de la 7DAYS Eurocup que espera “poques sorpreses. No hi ha hagut molt temps, una setmana entre un partit i l'altre i esperem trobar-nos el que ja hem vist en els dos partits anteriors. Molta igualtat i partits que es decidixen en les segones parts per xicotets detalls. És el que hem d'esperar i crec que el que va a passar. Un partit molt igualat, a cara de gos, hem de preparar-nos i anar amb la mateixa mentalitat dels partits anteriors. És un partit molt important per a nosaltres”.

 

El tècnic taronja va reiterar que “Unicaja és un excel·lent equip, s'han reforçat amb Omic, que crec que és un jugador que els va a donar bastant. No és difícil per a nosaltres o els nostres aficionats saber que ells són un equip que en la Liga Endesa tenen un triomf menys que nosaltres, que està classificat per a la Copa del Rei, un molt bon rival contra el qual pots caure. Espere que no, però podem caure en pensar que com ja els hem guanyat dos partits molt difícils ja els vas a guanyar sempre però és precisament el contrari. Per haver-los guanyat dues vegades va a ser més difícil guanyar-los tres, molt més difícil. Diria que el normal entre equips igualats és que ells ens guanyen, el que passa és que nosaltres anem a posar tot el que estiga en la nostra mà perquè açò no siga així. Però per res ens sentim favorits contra un gran equip com Unicaja”.

 

Pedro Martínez va destacar que tota la seua plantilla estarà disponible per a este encontre i en ser preguntat per les opcions matemàtiques de classificació en cas de sumar la victòria i la importància dels partits posteriors en el cas que açò succeïra, el tècnic taronja destacava que “només pensem en classificar-nos, no pensem ni en encreuaments ni en rivals perquè açò ho veiem molt lluny. És un grup difícil, tenim l'experiència de l'any passat i hem d'estar preparats per a demà només”.


TAGS: