Shurna: “Tinc ganes de jugar el dimarts a València i tornar a vore-vos a tots”

29/01/2017

John Shurna visitarà este pròxim dimarts a les 20:30 hores la Fonteta amb el Cedevita Zagreb, serà en la Jornada 5 del Top16 de la 7days Eurocup. Hem volgut parlar amb ell per a recordar els seus dies de taronja i per a saber com arriben al partit.

 

Lluny queda, per fortuna, el passat 7 de juny, el dia en què una aparatosa caiguda en un intent d'esmaixada davant de Jonas Maciulis, li va manar a l'hospital amb una complicada lesió, la fractura en l'húmer del braç dret. John està de tornada en les pistes, i està "molt content de tornar a jugar a bàsquet".

 

Exemplificar eixos dies i com va ser la comunió que l'equip i grada van aconseguir, i que es van traslladar la seua persona, "el meu últim partit en la Fonteta no va ser un gran record per motius obvis, i clar, estic desitjant tornar a jugar davant de tota l'afició. Tant de bo podem divertir-nos i tant de bo podem guanyar. Amb ganes de jugar a valència, amb ganes de veure-vos a tots, espere que siga un ambient especial i una bona nit".

 

Un partiten el que València Basket vol continuar sumant victòries de cara a un millor average, i en el que Cedevita es juga les seues opcions de seguir viu en l'Eurocup, "és un partit molt important per a anosotros, i molt difícil per la qualitat de València Basket i per jugar en sa casa, però donarem el màxim i tant de bo podem guanyar".

 

I un dia especial, perquè Shurna torna a la que va ser sa casa, "segur que serà especial tornar a València, tinc molt bons records del meu any allí, és una ciutat fenomenal, els aficionats i els meus companys van ser espectaculars així que clar, molts records, amb ganes de vore a tots".

 

Shurna inisiste en el seu missatge sobre l'afició, a la que guarda un enorme afecte, "Valencia Basket té a una de les millors aficions del món, els seus aficionats són brutals i vull tornar a jugar davant d'ells, encara que sàpia que no van a animar-me durant el partit", somriu.

TAGS: