L'exposició fotogràfica 30 anys taronja, present en la Fan Zone de la #CopaTaronja17

13/02/2017

L'exposició fotogràfica que repassa els 30 anys d'història del Valencia Basket, i que des de la seua inauguració ha recorregut diferents ubicacions de la nostra província, es traslladarà des del dijous 16 i fins al diumenge 19 de febrer a la Fan Zone Movistar de la Copa del Rei de Vitòria perquè puguen disfrutar-la tots els aficionats al bàsquet que es van a congregar a Vitòria durant el torneig. Este compendi de fotos i objectes històrics de l'entitat taronja se situarà en la planta inferior del Palau de Congressos Europa de la capital alabesa, seu de la zona lúdica de la Copa del Rei.

 

30 anys en imatges

Les 146 fotografies que formen el catàleg d'esta exhibició recorren els 30 anys d'història del Valencia Basket des dels primers passos del Club en els albors de la temporada 1986-87, amb la foto del salt inicial del primer partit oficial del Club com a punt d'inici, fins a la més rabiosa actualitat amb l'engegada de L’Alquería del Basket. Entre eixos dos punts, un recorregut visual per les estrenes, les grans alegries, els títols, els dies per a sentir-se orgullós de l'equip i aprendre. Un trajecte en el qual trobar-se amb els jugadors més significatius de la història del Club i els rivals de major entitat.

 

A més de les instantànies, s'exposaran també els trofeus dels quatre títols que ha guanyat Valencia Basket en aquests 30 anys de trajectòria i una sèrie d'objectes de tremend valor simbòlic com la primera equipación de joc del Club o retallades de premsa dels primers passos de l'entitat. L'exposició “30 anys taronja” estarà situada molt pròxima a la pista on es jugaran els partits de la Minicopa Endesa, al costat del Museu ACB.

 

Vine a conèixer L’Alqueria del Basket

Este racó taronja en la Fan Zone Movistar també s'ha reservat un espai perquè tots els aficionats al bàsquet puguen conèixer millor l'últim projecte que el Club ha engegat i que cada dia està més prop de ser una realitat: L’Alqueria del Basket. Una pantalla gegant emetrà de manera contínua el vídeo amb la representació en tres dimensions del major projecte esportiu que l'entitat emprèn en els seus 30 anys d'història, i que es dedicarà per complet a l'activitat del bàsquet de formació. Una construcció que dotarà a València, a la Comunitat i a Espanya d'unes instal·lacions de bàsquet de formació que es convertisquen en referència nacional i internacional i que permeta impulsar el creixement de l'escola del Club.

 

Punt d'atenció taronja en el Fernando Buesa Arena

A l'interior del Fernando Buesa Arena, els seguidors del Valencia Basket trobaran un punt d'Atenció a l'Abonat que estarà a la disposició de tots els aficionats taronja desplaçats a Vitòria en l'horari d'obertura del pavelló per a poder informar-los o ajudar-los respecte a qualsevol dubte que puguen tindre. En eixe punt d'atenció també trobaran una botiga portàtil en la qual podran adquirir els productes de marxandatge oficials del Valencia Basket.


TAGS: