Pierre Oriola: “Il•lusionat per disputar la meua primera Copa del Rei”

14/02/2017

L'ala-pivot català Pierre Oriola serà un dels dos debutants en la Copa del Rei de l'equip taronja i en el Media Day previ a la cita de Vitòria va mostrar la seua satisfacció per estrenar-se en este torneig: “És una competició que em fa molta il·lusió disputar-la, tothom m'ha parlat d'ella i la veritat que són quatre dies d'adrenalina pura de bàsquet, amb totes les aficions juntes, amb tots els equips junts i concentrats. Tinc moltes ganes i molta il·lusió”.

 

L'interior taronja espera “un partit difícil, com els dos que hem jugat tant en Gran Canària com ací i evidentment ells tindran ganes de guanyar-nos. Enguany els hem guanyat dues vegades, els coneixem bé, crec que les dues vegades hem fet grans partits i cal repetir el divendres altre gran partit”.

 

Preguntat pel seu rival del divendres, Oriola considera que Herbalife Gran Canària “és un equip amb una rotació molt llarga, són tretze jugadors i tots poden aportar. Tenen homes interiors molt mòbils, ràpids. Els seus dos bases són molt diferents. És un equip contra el qual és molt incòmode jugar perquè canvien moltes defenses, a voltes són molt agressius i t'obliguen a passar ràpid la pilota. Altres vegades són molt conservadors, però per descomptat espere un partit difícil com ho han sigut els dos partits de Liga Endesa”.

 

En ser interrogat per les possibilitats de Valencia Basket en el torneig, l'ala-pivot de Tárrega recalca que “cal anar pas a pas, pensem únicament en Gran Canària. Però estem bé, en bona forma. L'equip està amb ganes, amb confiança. No hi ha lesionats que açò és important. Però el més important és centrar-nos en el primer partit i ja vorem què passa”

 

Per a acabar, Pierre Oriola tira de memòria per a recordar que “la primera copa que vaig vore va ser la de 2007, la que va guanyar el Barça a Màlaga amb un partidàs d’un jugador que lgún ací l’any passat com Jordi Trias. I sempre ho he viscut amb molta il·lusió, amb ganes de poder jugar algun dia una Copa del Rei. Ara em toca el torn de fer-ho i vaig a donar el màxim per a ajudar a l'equip, com en tots els partits”.


TAGS: