El Centre Comercial La Vital de Gandia acull des de hui l'exposició 30 Aniversari

21/02/2017

Des de hui dimarts i fins a dimecres que ve 22 de març, l'Exposició 30 Aniversari de Valencia Basket es trasllada fins al Centre Comercial La Vital de Gandia, situat en l’Avinguda La Vital número 10 d'esta localitat de la Safor.

 

30 anys en imatges

Les 146 fotografies que formen el catàleg d'esta exhibició recorren els 30 anys d'història del Valencia Basket des dels primers passos del Club en els albors de la temporada 1986-87, amb la foto del salt inicial del primer partit oficial del Club com a punt d'inici, fins a la més rabiosa actualitat amb l'engegada de L’Alquería del Basket. Entre eixos dos punts, un recorregut visual per les estrenes, les grans alegries, els títols, els dies per a sentir-se orgullós de l'equip i aprendre. Un trajecte en el qual trobar-se amb els jugadors més significatius de la història del Club i els rivals de major entitat.

 

A més de les instantànies, s'exposaran també els trofeus dels quatre títols que ha guanyat Valencia Basket en aquests 30 anys de trajectòria i una sèrie d'objectes de tremend valor simbòlic com la primera equipación de joc del Club o retallades de premsa dels primers passos de l'entitat.


TAGS: