TV Mediterráneo oferirà els dos primers partits de quarts Eurocup davant el Khimki

22/02/2017

La cadena valenciana emetrà en directe i en obert a través de la TDT els dos primers partits de la sèrie de quarts de final de la 7DAYS Eurocup davant el Khimki rus, unint-se en esta cobertura en directe a la pàgina web de Teledeporte i a Eurosport2. El primer partit de la sèrie es disputarà en la Fonteta el pròxim dimarts 28 a les 20:45 hores i el segon, en el Basketball Center of Moscow Region, el divendres 3 de març a les 17:30 hores.

 

Les entrades del primer partit, ja a la venda

Les localitats estan a la venda des d'un preu de 15 euros.

 

Grada Fons

15 euros

Grada Lateral

15 euros

Cistella

20 euros

Preferent

25 euros

Tribuna Corba

25 euros

Tribuna Lateral

30 euros

Tribuna Central

40 euros

VIP

80 euros

 

Pots comprar les teues entrades en les oficines de Valencia Basket situades en el pavelló de la Fonteta (Avinguda Germans Maristes, 16) en horari de 9:30 a 14:00 i de 16:00 a 20:00h de dilluns a divendres, a més d'en els dies de partit fins a la finalització del xoc. A més, poden comprar-se en els nostres punts de venda i a través de la nostra pàgina Web

 

El possible tercer partit, el dimecres 8 a les 20:45 hores

En el cas que siga necessària la disputa de l’encontre definitiu d'este play-off de quarts de final per a decidir l'equip que aconseguix el passe a les semifinals, la sèrie tornarà a la Fonteta per a jugar el tercer partit el dimecres 8 de març a les 20:45 hores, en un duel que sí seria emès per Teledeporte. Les entrades d'eixe hipotètic tercer partit de quarts tindrien el mateix preu que les del primer encontre de la sèrie.


TAGS: