L'equip ha visitat el stand de Pamesa Cerámica en Cevisama

22/02/2017

La primera plantilla de Valencia Basket i els tècnics Pedro Martínez i Jaume Ponsarnau han visitat este matí el stand de Pamesa Cerámica en Cevisama. L'expedició taronja ha recorregut l'exposició i ha pogut contemplar la innovadora col·lecció de Pamesa per a esta temporada i tornar a disfrutar a través d'unes ulleres de realitat virtual de la Pamesa Virtual Xperience.

 

L'autobús de Valencia Basket ha arribat a Fira València uns minuts abans de les 12:30 hores i s'han dirigit cap al stand B42 del pavelló 1 en el nivell 2, on en esta 35ª edició de Cevisama s'ha instal·lat el stand de Pamesa Cerámica. Una vegada allí, el president del Grup Industrial Pamesa, Fernando Roig, i el director general del Grup Pamesa, Jorge Bauset, han rebut a l'expedició taronja. El capità de Valencia Basket, Rafa Martínez, li ha fet entrega a Fernando Roig d'una camiseta commemorativa del 30 aniversari del Valencia Basket que s'està celebrant en l'actual temporada.

 

Els jugadors han recorregut l'exposició entre mostres d'ànim i afecte després del rendiment de l'equip en la Copa del Rei i moltes peticions de fotografies dels visitants a Cevisama. L'equip ha pogut conèixer les novetats que Pamesa ha presentat en esta gran cita internacional de la ceràmica i han accedit a l'espai reservat per a la Pamesa Virtual Xperience, una eina que permet transformar de manera virtual qualsevol habitació aplicant múltiples possibilitats a través d'un ordinador portàtil o una tablet.


TAGS: