Pedro Martínez: “El joc del Divina Joventut és millor que la seua classificació”

24/02/2017

L'entrenador de Valencia Basket ha comentat en la prèvia del partit en la Fonteta davant el Divina Seguros Joventut (dissabte 25, 19:00h, Movistar Deportes 1) que després de l'esforç dels tres partits en tres dies de la Copa del Rei, l'actual ha sigut “una setmana correcta d'entrenaments, hi ha hagut temps per a recuperar-se físicament, per a descansar. I també per a entrenar amb normalitat i pensant en el Divina Seguros Joventut”.

 

El quadre taronja es mesura a un rival que ha tingut dues setmanes per a recuperar als seus jugadors i preparar este encontre i que l'entrenador taronja considera que “és un equip que juga molt bon bàsquet, que fan una defensa que està molt bé i són tremendament competitius en tots els partits. És veritat que els falta en alguns partits aconseguir-ho durant els 40 minuts, però en la majoria dels partits tenen moltíssims minuts en els quals estan a un nivell molt alt i hem de saber que és així, que són un equip que juga seriós i ordenat i hem de tindre paciència perquè ells normalment tenen entrades en partit molt bones”.

 

Pedro Martínez va recalcar que “la classificació del Divina Joventut pot indicar una cosa, el seu joc és millor que la classificació que ara mateix tenen. És un equip que s'ha reforçat bé al llarg de la temporada, ara tenen jugadors que en la primera volta no estaven. Anem a vore les dificultats en les quals ens poden posar, que jo crec que són bastants”.

 

L’encontre del dissabte serà la primera vegada que Alberto Abalde jugue en la Fonteta des que a l'estiu es comprometera amb Valencia Basket abans de seguir cedit en el Divina Joventut. L'entrenador taronja espera que l’aler gallec “estiga especialment motivat, ja va passar en el partit de la primera volta, el millor partit de l'any ho va jugar contra nosaltres. I encara que actualment és jugador del Joventut i no tinguem res que dir, hem d'esperar que estiga altament motivat com ja ho va estar en la primera volta”.

TAGS: