Pedro Martínez: "Primera part francament mal, en la segona millor. A recuperar-se per al dimarts"

25/02/2017

L'entrenador taronja va comentar després del partit que "en la primera part no hem pogut jugar bé, ni en atac ni en defensa, a remolc seu, hem estat malament i sense encert, jugant francament mal. En la segona part molt millor, amb energia, ficant contraatac, amb més triples, amb més energia, i hem d'estar contents per traure un partit que hi ha hagut moments en què pareixia prou complicat, açò és el positiu que li hem pogut donar la volta"

 

El tècnic va continuar comentant que "ens anem preocupats per la primera part, on no hem estat bé, però en la segona hem sigut capaços de canviar una dinàmica negativa. Toca millorar per al pròxim partit, i sobretot perquè físicament ens faltava un poc de purna, i açò és important per al que se'ns ve damunt. Toca recuperara i estar millor en el pròxim partit o segurament perdrem"

 

Preguntat per Antoine Diot, "dudo que puga comptar amb ell per al partit, hui va amb crosses, així que no sé si el dimarts estarà per a correr". Amb vista al dimarts, "hay que recuperar-se del cost de la Copa, i devem de ser capaços d'estar millor del que hem estat hui".

 

Sobre el balanç, "tampoco caiguem en el desànim, ni la setmana passada volíem guanyar a tots ni ara no guanyarem a ningú. Estarem equilibrats".

TAGS: