Pedro Martínez: “Si tenim opcions és perquè juguem en la #CalderaTaronja”

07/03/2017

L'entrenador de Valencia Basket, Pedro Martínez, ha assenyalat en la prèvia del tercer partit de l'eliminatòria de quarts de final davant el Khimki Moscow Region que “els lesionats estan mal anímicament, per no poder ajudar, són els que estan pitjor. La resta, amb ganes de competir, perquè ho anem a competir. Jo vull parlar dels no lesionats, anem a competir, a donar el màxim, hem d'intentar guanyar. Entrenem, juguem i vivim per a jugar estos partits, som uns privilegiats i hem de tindre bon ànim. Les dificultats són lògiques, podem perdre però també sabem que podem guanyar. És un partit bonic de viure, de jugar i de guanyar. Si no ho aconseguim serà un moment dur. Anem a lluitar per les opcions que tinguem”.

 

El tècnic taronja va destacar la importància de jugar este partit decisiu en la Fonteta i va arribar a afirmar que “si este partit haguera sigut fóra de casa, ho perdríem. La importància és molta. Si este partit es jugara a Moscou no tindríem raons objectives per a pensar que podem guanyar, encara que sempre es pot guanyar i es pot perdre. Sí les tenim és pel fet de jugar a casa”

 

Amb les absències per a la trobada de demà de Guillem Vives i Antoine Diot, Sam Van Rossom es queda com l'únic base de l'equip. Martínez va recalcar que el belga “ha de jugar un poc més que habitualment, no crec que moltíssim més ja que no seria bó per a ell ni per a l'equip. No va a jugar 35 minuts, no ha de passar, açò li ficaria en una mala dinàmica de jugar fatigat, i açò no ens donaria el nivell mínim que necessitem en defensa. Li exigirem més però no molt més. Li ajudaran la resta de jugadors exteriors menys Sato, ho han fet en alguna ocasió i tant Rafa Martínez com Sastre com Fernando San Emeterio poden fer-ho”.


TAGS: