Pedro Martínez: “No vull posar excuses, donarem el nostre màxim per a intentar guanyar”

13/03/2017

L'entrenador de Valencia Basket, Pedro Martínez, ha assenyalat en la prèvia del primer encontre de semifinals de la 7DAYS Eurocup davant el Hapoel Bank Yahav Jerusalem que “no vull manar cap missatge negatiu, no vull posar pública o privadament cap excusa. És la situació en la que estem. L'única cosa que espere és que donem el nostre màxim amb els jugadors que tinguem, intentar donar nostra millor versió i intentar guanyar”.

 

Sobre l'equip israelià, el tècnic taronja considera que “ells juguen molt semblant, tenen un bàsquet bastant bo. Quan jugarem allí tenien un jugador lesionat que ara sí que està. I la seua forma de joc és la mateixa. Veig més diferències en nosaltres, per les baixes, que en ells. Les baixes ens van a portar a practicar un joc diferent i posar a jugadors en posicions diferents i en este sentit veig més diferències en nosaltres que en ells”.

 

Amb les absències segures de Slava Kravtsov i Antoine Diot, Pedro Martínez era bastant pessimista sobre la possible participació de Guillem Vives en l’encontre de demà: “Al principi el que m'han dit hui de Guillem Vives és que està molt pitjor que ahir i per tant no tinc ni idea de si va a jugar. Crec que no, però no ho sé. No tinc cap control sobre açò”.


TAGS: