Luke Sikma: “No em sorprèn molt que Iberostar Tenerife siga el líder”

18/03/2017

L'ala-pivot de Valencia Basket, Luke Sikma, ha sigut l'encarregat de valorar l'enfrontament de la jornada 25 de la Liga Endesa que porta a l'equip taronja a visitar la pista del que fóra el seu primer equip en la Lliga, el Iberostar Tenerife. L'interior taronja reconeix que “segur que vore a Iberostar Tenerife com a líder en la jornada 25 és una sorpresa per a molta gent. Per a mi és una sorpresa que estiguen ací, però tampoc em sorprèn molt perquè sé com és el Club, l'afició i l'equip i la veritat és que m'alegre molt per ells. Però jo, com la resta de l'equip, anem allí per a guanyar”.

 

Sobre el conjunt aurinegre, Sikma recalca que “és un equip que juga molt bé en equip, mouen molt bé la pilota. Estan jugant molt bé en defensa i cadascun dels seus jugadors aporta, siga en una faceta o una altra. Fan un bàsquet molt atractiu de vore”.

 

Encara que serà un partit emotiu per a ell, Sikma recorda que en un enfrontament entre primer i tercer, una victòria per a l'equip taronja seria molt important: “El retorn de l'any passat va ser molt bonic i la veritat és que tinc moltes ganes de tornar i vore a molta gent per allí. I jugar enfront d'una afició que em va donar molt afecte en els meus dos anys allí. Però jo vaig allí per a guanyar, sabent que va a ser molt complicat. Molts equips molt bons han perdut en el Santiago Martín, però nosaltres anem a intentar estar al millor nivell possible per a intentar guanyar”.


TAGS: