Pedro Martínez: “Hem tingut un poc més d'encert en moments importants”

19/03/2017

L'entrenador de Valencia Basket, Pedro Martínez, ha assenyalat després de la victòria del seu equip en la pista del Iberostar Tenerife que “ha sigut un partit molt dur, no jugat amb frescor ni amb ritme excepte alguns moments dels dos equips. Amb els dos equips treballant molt dur arrere, molt en les trinxeres. Una cosa que estava al nivell de l'esperat entre dos equips que tenen molt bones defenses en este moment de la temporada en la qual ja no pot ser per casualitat. Hem tingut un poc més d'encert en moments importants”.

 

El tècnic taronja reconeixia que el partit s'havia resolt per “xicotets detalls com un palmeig de Sikma o el triple des de més enllà de mig camp de Fernando San Emeterio, que ens han donat l'opció d'arribar als últims segons per davant i guanyar un partit que ha sigut un cara o creu”.

 

Preguntat sobre la forma en la qual el seu equip s'ha refet després d'un mal primer quart, Pedro Martínez ha assenyalat que “el descoratjament t'ho dóna la falta d'encert, però no hem jugat malament, hem començat fallant uns tirs increïbles. Eren bons tirs, ens estàvem passant bé la pilota però la part de la culminació l'estàvem fent molt mal. Crec que només era qüestió de perseverar i seguir fent les coses com les hem fet. Crec que Dubljevic ha sigut clau amb els seus tirs oberts, contra una defensa com la de Tenerife que és una defensa molt tancada ens ha donat molta confiança per a després dels seus tirs poder trobar alguna situació més prop de cistella”.


TAGS: