Rafa Martínez: “En la #CalderaTaronja tenim un jugador més”

20/03/2017

El capità de Valencia Basket acrecenta la seua llegenda aconseguint els 500 partits com taronja amb la vista ja posada en el tercer i definitiu partit de les semifinals de la 7DAYS Eurocup que es disputarà el dimecres en la Fonteta. Un encontre que com reconeix el propi Rafa Martínez, l'equip “ho afronta com el que és, com una final. Però amb la sort, crec que ben merescuda, de tindre el factor pista a favor. Açò fa que tinguem un jugador més, que és la nostra afició. Estic segur que ens recolzarà en tot moment. Sempre és bó jugar-se l'últim partit d'un play-off a casa”.

 

L’encontre repetix el caràcter decisiu del jugat en el mateix escenari fa dues setmanes i el capità taronja recorda que “ja vam vore en eixe partit contra el Khimki que el públic es va bolcar des del minut un i ens va ajudar moltíssim a poder superar algun moment dolent i a poder seguir endavant en una eliminatòria tan difícil com la qual estem tenint. Tindre eixe factor pista a favor sempre et dóna un plus per a poder afrontar este tipus de partits”.

 

El del dimecres serà el cinquè enfrontament de la temporada entre estos dos equips, amb un balanç igualat de dos triomfs per a cada costat. Amb punts precedents tan propers, Rafa no espera sorpreses: “Sempre hi ha detalls del joc nous durant tots estos partits. Però bé, ja ens coneixem molt. Quan jugues tants partits ja saps més o menys l'estil de joc que tenen. Ells també ens coneixen molt bé. És una final per als dos, hem de donar el 100% i el que estiga més encertat en moments importants o en xicotets detalls serà el que es portarà la victòria”.

 

El capità de Valencia Basket celebrarà el dimecres per primera vegada davant la seua afició que els 500 partits com a jugador taronja que va aconseguir en la pista del Iberostar Tenerife diumenge passat. Una xifra que el propi Rafa reconeix que “mai t'imagines poder aconseguir quan comences en açò del bàsquet i sobretot en el club com este”. L'escorta de Santpedor forma ara un selecte club privat amb Víctor Luengo com a únics dos jugadors que han aconseguit les cinc centenes de partits amb Valencia Basket. Un fet que Rafa Martínez considera “un orgull el fet de poder estar a l'altura d'eixos jugadors llegendaris del Club”.


TAGS: