Pedro Martínez: “Li donem màxima importància al partit de demà”

24/03/2017

L'entrenador taronja ha comparegut en la roda de premsa prèvia al partit de la Jornada 26 de la Liga Endesa davant l'Unicaja (dissabte 25, 19 hores, Fonteta, Canal+Deportes) per a assenyalar que “Unicaja és un equip amb un potencial molt gran, estan en el seu millor moment de la temporada. Han fitxat a un jugador com Omic que l'any passat va ser un jugador molt destacat en l'Eurocup i en la Liga Endesa, cedit per un equip d'Eurolliga, ja s'ha adaptat i és un jugador amb el qual hem de tindre molta cura”.

 

El tècnic taronja ha recalcat que el quadre malagueny “té jugadors amb molta capacitat de generar joc, amb molt un contra un, jugadors molt bons com Nedovic, Smith, Lafayette, que és un jugador fantàstic que va estar a València i que és un jugador Eurolliga i pot marcar diferències. Hem d'anar amb compte amb estos jugadors, tenen molta experiència en alt nivell en l'Eurolliga”

 

El partit del dissabte mesura a dos equips ficats en la zona alta de la classificació i que estan separats per tan sol dos triomfs de diferència, per la qual cosa malgrat que es jugue en l'avantsala de la final de la 7DAYS Eurocup que enfronta a estos dos equips, Pedro Martínez recalca que “nosaltres li donem màxima importància al partit de demà i no pensem més enllà. M'han dit que Unicaja es va a guardar coses, però cadascun fa el que creu millor per al seu equip, tampoc cal donar-li ni més transcendència ni llevar-li-la. Nosaltres tenim el nostre camí i el que facen els altres no ens ha de canviar la nostra forma de ser”.

 

Un partit en el que sí podrà estar Guillem Vives, encara que encara lluny de la seua millor versió: “Guillem seguix el seu procés de recuperació però en principi comptem amb ell perquè puga estar i puga jugar alguns minuts, un poc en la línia del que va fer en l'últim partit d'Eurocup. No considerem que estiga recuperat, encara té eixe problema en el turmell esquerre, però si creiem que està en una línia positiva que a poc a poc puga ajudar com va fer en l'últim partit”, ha declarat el preparador taronja.

 

El partit de demà suposarà també l'estrena com taronja del pivot nord-americà Mike Tobey, del que Pedro Martínez també ha parlat este matí: “Hem entrenat poc esta setmana per la competició europea, Mike ha fet un treball apart i estem en un procés d'adaptació. Té poc bagatge amb l'equip però li anem a donar d'alta i demà està a disposició. Una altra cosa els minuts que va a tenir, que crec que no seran molts, però ja és un més de la plantilla en la Liga Endesa”.

TAGS: