Tercera edició del ‘Triple Solidari’ de Bankia davant Unicaja

24/03/2017

Els dos usuaris que més han utilitzat la targeta Bankia-Valencia Basket Club tindran l'oportunitat durant el partit del dissabte davant l'Unicaja de llançar un ‘Triple Solidari’ des del centre del camp al costat del exjugador taronja Paco Pallardó. Per cadascun dels encerts dels llançadors, l'entitat bancària augmentarà en 100 euros el Marcador Solidari que reflectix l'augment gradual de la xifra que Bankia donarà a final de temporada a la Fundació València Bàsquet 2000.

 

Els llançadors tractaran de repetir l'encert de les dues primeres edicions del Triple Solidari amb Llegendes de l'actual temporada, dutes a terme en els partits en la Fonteta davant RETAbet Bilbao i Movistar Estudiantes, en les quals es va anotar un triple des del centre del camp en cadascuna d'elles. Esta demostració de punteria ha ajudat a fer créixer l'aportació per a la formació d'entrenadors en l'Escola i Planter del Valencia Basket en 200 euros més. El que unit als 401 triples anotats pels jugadors taronja després dels primers 48 partits de la temporada fa que el Marcador Solidari ja reflectisca una quantitat de 20.250 euros.

 

Paco Pallardó, una picada d'ullet als orígens

Paco Pallardó serà el exjugador taronja que s'unirà a la causa en la vesprada del dissabte per a tractar d'encistellar des del centre del camp. Este ala-pivot valencià va ser un dels pioners de la història de l'entitat i va formar part del Club en els seus dos primers anys d'història. Pallardó va ser membre de la primera plantilla del València Basket en la temporada 1986-87, de la qual en l'actual temporada es commemora el 30 aniversari. I es va mantindre en l'equip per a ser un dels jugadors que va aconseguir el primer ascens a la Lliga ACB en la temporada 87-88.

 

Una oportunitat per a repetir anotant des de mig camp

Els participants en este tercer ‘Triple Solidari amb Llegendes’ de la temporada tindran l'oportunitat de provar la seua punteria enfront del públic de la Fonteta buscant repetir o fins i tot superar eixe encert que es va donar en les dues primeres cites del curs. I a més de compartir esta experiència amb un exjugador de l'entitat taronja, els dos guanyadors disfrutaran juntament amb un acompanyant de la llotja i la zona VIP de la Fonteta per a vibrar amb este encontre corresponent a la jornada 26 de la Liga Endesa i que es jugarà el dissabte 25 de març a les 19:00 hores en el feu taronja.

 

Durant tota la temporada, per cada triple que anote el Valencia Basket, Bankia donarà 50 euros a la Fundació València Bàsquet 2000 per a la formació d'entrenadors d'escola i pedrera de la Fundació del VBC. La presència d'alguns dels mítics exjugadores del Valencia Basket dobla el premi, encara que també la dificultat. El repte consistix que aconseguisquen encistellar des del mig camp durant un dels descansos del partit davant Unicaja i, en este cas, l'aportació de Bankia es doblarà fins a arribar als 100 euros per cadascun dels triples anotats per qualsevol dels tres contendents en esta edició del ‘Triple Solidari’.

 

En els dos primers anys d'existència d'esta iniciativa, el planter i escola de Valencia Basket s'han vist beneficiats amb una aportació de 55.000 euros. Una part d'eixos diners va arribar des del centre del camp de la Fonteta amb la participació dels titulars de la targeta Bankia-Valencia Basket Club i les Llegendes Taronja que ja han format part del Triple Solidari: Víctor Luengo, Nacho Rodilla, Berni Álvarez, Antoine Rigaudeau, José Luis Maluenda, Alfons Albert, Sergio Coterón, Joan Morales i Javi Viguer.


TAGS: