El segon partit de la final de la 7DAYS EuroCup, en pantalles gegants en la Fonteta

26/03/2017

El segon partit de la final de la 7DAYS EuroCup que enfrontarà a València Basket amb l'Unicaja en el Martín Carpena de Màlaga el divendres 31 de març a les 21 hores, es podrà veure en la Fonteta en pantalles gegants.

 

D'esta manera, tots els interessats a veure el segon partit, podran reunir-se en la nostra casa per a viure junt amb la resta d'aficionats el que pot arribar a ser un dia històric per al nostre club.

 

El dilluns 27 a les 11:00 hores, entrades a la venda per al primer partit

Quan es conega la quantitat exacta de localitats de les quals disposarà el Club, una vegada cobertes les obligacions amb l'organització i l'afició visitant, les entrades per al primer partit de la final de la 7DAYS Eurocup (dimarts 28, 20:30 hores) es posaran a la venda el dilluns 27 de març a les 11:00 hores.

 

Pots comprar les teues entrades per a este primer encontre en les oficines de Valencia Basket situades en el pavelló de la Fonteta (Avinguda Germans Maristes, 16) en horari habitual des de les 11:00 hores del dilluns. A més, poden comprar-se en nostres punts de venda i a través de la nostra pàgina Web


TAGS: