La #CalderaTaronja bull per al primer partit de la final de la 7DAYS Eurocup davant Unicaja

26/03/2017

La #CalderaTaronja reposa hui diumenge però està preparada per a posar-se en total ebullició de cara al primer partit de la final de la 7DAYS Eurocup que enfrontarà al Valencia Basket amb l'Unicaja el dimarts 28 de març a les 20:30 hores. Amb el patrocini de Pinturas Isaval, la Fonteta es posa bonica amb regals per als aficionats que s'acosten a rebre als jugadors a la seua arribada al pavelló, amb un impressionant tifo taronja per a donar-los suport a la seua eixida a pista, foc en la presentació i moltes sorpreses més.

 

Vine a rebre a l'equip i porta't una camiseta commemorativa de la Final

Perquè els nostres guerrers senten la calor de la seua afició des d'abans fins i tot d'arribar a la #CalderaTaronja, Valencia Basket convoca a la seua afició des de les 18:30 hores del dimarts 28 perquè es reunisca al voltant de la porta de “Accés Jugadors” per a rebre als nostres xics en la seua arribada a la Fonteta. Si eres un dels 500 primers en arribar, podràs portar-te de manera totalment gratuïta una de les camisetes commemoratives de la Final de la 7DAYS Eurocup 2017 que Pinturas Isaval ha preparat per a este gran esdeveniment. El dimarts, ser un dels primers a donar ales a l'equip té premi.

 

Tifo taronja amb els 8.500 aplaudidors de Pintures Isaval

Els assistents al partit trobaran en els seus seients un dels 8.500 aplaudidors personalitzats de Pintures Isaval ha preparat per a donar color al pavelló just abans de començar el partit. Quan el nostre quintet inicial es prepare per a saltar a la pista, el speaker de la Fonteta demanarà als aficionats que alcen el seu aplaudidor pel costat taronja per a abrigar l'eixida a pista del nostre equip amb un impressionant tifo. I després no oblides plegar el teu aplaudidor per a animar a l'equip des del primer segon fins a la botzina final.

 

Foc per a encendre la presentació

Ja és una tradició consolidada quan arriben les eliminatòries en competició europea, però és que no pot haver-hi #CalderaTaronja sense flames i el foc tornarà a ser de nou protagonista en la presentació dels nostres jugadors. Tres columnes de foc situades en la part central de la Fonteta que faran més impressionant cadascun dels nomenaments dels nostres jugadors en la presentació. Et recomanem arribar a temps per a no perdre-t'ho.

 

I TifoMóvil en la graderia

A més de la il·luminació en pista, quan les llums de les graderies comencen a atenuar-se per a la presentació dels dos equips, el speaker de la Fonteta sol·licitarà a tots els assistents al partit que encenguen les llums dels seus telèfons mòbils per a fer sentir la seua presència a l'equip fins i tot en eixos moments i il·luminar-los el camí cap al primer punt de la Final.

 

Els Mambo Brothers posen el ritme

Els Mambo Brothers dancers tampoc faltaran a la cita i posaran a la Fonteta a ballar amb els seus ritmes llatins.

TAGS: