Pedro Martínez: "Hem demostrat caràcter"

28/03/2017

Sobre el partit, "molt dur, hem tingut moments molt complicats, Unicaja ha jugat un gran partit i crec que amb una demostració de caràcter, hem aconseguit aguantar i posar-nos per davant. Sense jugar excel·lent perquè Unicaja no et deixa, però ara a preparar-nos, estem un poc al límit, i tractar de traure el següent partit".

 

Sobre Sam Van Rossom, "s'ha trobat malament, per un problema estomacal, amb ganes de vomitar, i ho hem gestionat traient un altre jugador en la seua posició. No és l'ideal, però Guillem Vives ho ha fet bé i afortunadament després ha estat un poc millor".

 

Sobre la presència en la roda de premsa de Jaume Ponsarnau i Juan Maroto, "els altres entrenadors de l'equip estan ací perquè ho portem entre tots, sense ells no podríem fer les coses que fem, i em sent molt a gust recolzat perquè estiguen hui en particular".

 

Sobre l'estat de la final amb 1-0, "estem a un partit, però ho veig lluny, perquè Unicaja és un grandíssim equip, veurem què podem ajustar, eixos xicotets detalls, per a veure si podem competir i guanyar el partit"


TAGS: