Pantalles gegants en la Fonteta per a vore el segon partit de les 7DAYS EuroCup Finals

29/03/2017

Valencia Basket oferix als seus aficionats, gràcies al patrocini de Pamesa Cerámica, la possibilitat de reunir-se en la nostra casa per a seguir en directe el segon partit de la final de la 7DAYS Eurocup entre l'equip taronja i l'Unicaja (divendres 31, 21:00h, Martín Carpena, Teledeporte/ Eurosport 2) en les pantalles gegants del videomarcador de la Fonteta. L'accés al pavelló es realitzarà a través de la porta 3 a partir de les 20:00 hores del divendres 31 i l'entrada serà gratuïta per a tots els seguidors interessats a vibrar amb el segon assalt de les 7DAYS Eurocup Finals.

 

Animació per a manar força a Màlaga

Des d'una hora abans de l'inici del partit del Martín Carpena, el DJ i el speaker de Valencia Basket i la nostra benvolguda mascota PAM estaran animant als aficionats per a fer més divertida i amena la recta final d'espera abans de l'inici del partit. A més, les barres de la Fonteta estaran a la disposició dels aficionats perquè els aficionats puguen sopar o prendre un refresc durant l’encontre

 

Aconseguix el teu pack de les Eurocup Finals 2017 en la Botiga Oficial

En la Botiga Oficial del Valencia Basket, situada en l'anell de distribució del pavelló de la Fonteta, els seguidors que vinguen a disfrutar del partit podran trobar, a més del catàleg habitual de productes, la camiseta oficial de les Eurocup Finals a un preu de 12 euros i la bufanda oficial de la Final a un preu de 9 euros. El pack conjunt de camiseta i bufanda té un cost de 20 euros.


TAGS: