6 valencians de L’Alqueria del Basket, convocats amb la Selecció Espanyola

29/03/2017

Fins a 6 jugadors valencians, pertanyents a les categories inferiors del Valencia Basket, han sigut convocats amb la selecció espanyola en les últimes hores per a diferents tornejos que es disputaran en Setmana Santa.

 

L’aler Josep Puerto ha sigut inclòs en la selecció Sub18 de 12 jugadors entrenada per Manolo Aller, per a la disputa d'un torneig internacional en la localitat eslovena de Piestany davant Ucraïna, Eslovàquia i República Txeca. L'europeu de la categoria es disputarà en el mateix país a l'estiu.

 

L’aler Daniel Pérez, formarà part de la selecció de 12 jugadors que formarà el combinat Sub16 entrenat per David Soria i Dani Miret i que disputarà en la localitat francesa de Bellegarde un torneig internacional davant Turquia, Montenegro i la pròpia França.

 

La selecció Sub15 tindrà una notòria representació de jugadors eixits de L’Alqueria del Basket, que ocuparà fins a 4 dels 12 llocs de la selecció que entrenaran Dani García i José María Forner. El base Guillem Ferrando, els alers Alejandro Bellver i Iván Cubero i l'ala-pivot Alejandro Ruiz formaran part d'un equip que es concentrarà a Saragossa per a la disputa del Torneig MHL Zaragoza


TAGS: