Valencia Basket organitza viatge en bus a Màlaga per al segon partit de les Eurocup Finals

30/03/2017

Després de la victòria el primer partit davant Unicaja, Valencia Basket oferix la possibilitat als seus abonats de viatjar amb autobús per al segon partit a Màlaga, que es disputarà el divendres 31 de març a les 21:00 hores en el Martín Carpena.

 

Els interessats podran apuntar-se des de les 17 hores de hui 30 de març de 2017 en les oficines del club, en el 902.33.00.40 o en el telèfon 96.395.70.84 una vegada s'òbriga el període d'inscripció. El pagament haurà d'efectuar-se via telefònica en el moment de la cridada o abonar-ho en el moment en el cas de realitzar la compra de manera presencial.

 

A causa de l'escassetat d'entrades disponibles i després de les múltiples gestions realitzades per a aconseguir més, i una vegada atesos els compromisos que el club ha hagut de satisfer, el nombre d'entrades disponibles per a vore el segon partit de la final a Màlaga és de 40. El club lamenta no haver aconseguit més entrades i seguix fent gestions per a aconseguir un major nombre si és possible.

 

Amb un pack d'animació de camiseta+bufanda oficial

Cada aficionat que compre el viatge a Màlaga tindrà una camiseta i una bufanda oficials de les Eurocup Finals per a poder fer notar la seua presència taronja en les graderies del Martín Carpena. Este pack, valorat en 20 euros, està inclòs en el preu del bus i l'entrada.

 

Qui pot optar al viatge?

Per a poder optar a apuntar-se al viatge a Màlaga serà necessari ser abonat de Valencia Basket. Cada abonat podrà reservar, com a màxim, la seua plaça i la d'un acompanyant també abonat. L'autobús eixirà amb destinació cap a Màlaga a les 10:00 hores del propi divendres 31 de març des del pavelló de la Font de Sant Lluís i tornarà a la conclusió de l’encontre.

 

 

Preu

Viatge, entrada i pack

50 euros

 


TAGS: