Pedro Martínez: “Cal saber patir i adaptar-se al partit”

30/03/2017

L'entrenador de Valencia Basket, Pedro Martínez, va comparèixer davant els Mitjans en la prèvia al segon partit de les Eurocup Finals davant l'Unicaja (divendres 31, 21:00 hores, Martín Carpena, Canal+Deportes) per a assenyalar que “nosaltres hem d'anar amb la mentalitat de que és un partit més, no buscar-li una trascedencia major de la qual tothom sap. Intentar estar tranquils, intentar fer les coses que depenguen de nosaltres tàcticament i tècnicament tan bé com siga possible. I no pensar que és un partit especial, ni que pot ser l'últim. Cal jugar bé, cal saber patir, cal adaptar-se al que passe en el partit, cal variar algunes xicotetes coses que podem variar respecte a l'últim partit, que és el que hem intentat fer hui en l'entrenament. I allunyar-se per descomptat de qualsevol triomfalisme i també de qualsevol victimisme en el cas que perdem”.

 

El tècnic taronja va recalcar que “és el nostre partit 11 del mes, açò és molt, estem jugant cada tres dies i a més molts d'estos partits els hem jugat amb nou jugadors. Ara afortunadament tenim a Guillem Vives quasi bé. Però els esforços que estan fent els jugadors són molt grans. Tenim un jugador amb el nas trencat, altres dos jugadors que l'altre dia van estar malalts i que òbviament hui estan molt millor, han entrenat i demà van a jugar, i van a donar el seu 100%. Però tot este cúmul de coses fa que esta competició estiga sent molt exigent, tant per a nosaltres com per a Màlaga”.

 

Pedro Martínez reconeixia que “està sent un mes exigent per als dos equips que s'han classificat i açò es nota. Però també es nota la il·lusió que tenim per guanyar i estem preparats per a donar el nostre màxim i que el nostre màxim ens porte on siga. L'Unicaja compta amb més coses a favor que nosaltres, però si fem les coses bé podem tornar a guanyar-los. De fet, diria que el somni és arribar a l'últim minut amb opció de guanyar el partit”.

TAGS: