Pedro Martínez: “ Tenim una oportunitat el dimecres i la volem aprofitar”

31/03/2017

Sobre el partit, "en la línia de l'últim, molt físic, ens ha costat molt dominar el rebot, ha sigut un factor important en la primera part, i això no és una bona notícia per a nosaltres. Ens ha faltat això per tindre continuïtat. Els jugadors s'han esforçat fins al final i això és positiu. Així és la competició, tenim una oportunitat el dimecres i la volem aprofitar. A recuperar-se ràpid i a pel següent partit."

 

Sobre el tercer i últim partit, "la pressió serà per als dos, no va més. El sistema de competició ens permet que siga a València, ens hem guanyat este dret, i això no garantix la victòria, però estem encantats que siga així. En unes coses estem en inferioritat però en altres no tant. Hi ha temps per a recuperar i donar-ho tot dimecres. "

 

Sobre l'arbitratge, "res a dir, ha sigut un partit molt físic, el que tenim que fer és adaptar-nos."

 

Sobre l'estat físic de Joan Sastre, "s'ha portat un cop contra Omic, crec. Ha intentat tornar a jugar i no ha pogut."

 

Sobre el factor camp, "està clar que és un factor positiu, tampoc és sinònim de victòria segura, però ens ho hem guanyat i estem desitjant utilitzar-lo.Treballem per a merèixer-lo a la pista, el primer és recuperar-nos estos dies i donar el màxim el dimecres per tractar de guanyar un títol. "


TAGS: