44 equips i prop de 1000 jugadors en la segona edició de Valencia Basket Cup

07/04/2017

La segona Edició de la València Basket Cup comptarà amb la participació de 44 equips 6 comunitats autònomes. Prop de 1000 jugadors i jugadores disfrutaran del Torneig. El torneig se celebra en la ciutat de Gandia del 13 al 16 d'abril. Un gran esdeveniment que donarà cita els millors clubs d'Espanya.

 

Quant a la participació nacional tindrà representants de 6 comunitats autònomes: Aragó, Balears, Catalunya, Madrid, País Basc i Comunitat Valenciana.

 

Actes del torneig

Els actes paral·lels que se celebraran al llarg d'estos dies de Torneig són un al·licient més. La presentació se celebrarà en l'Ajuntament de Gandia. Els participants podran disfrutar de visites pels llocs més emblemàtics de Gandia. El divendres se celebra l'acte més espectacular: la festa del Torneig. En el Poliesportiu de Gandia, concretament en el pavelló, es realitza una desfilada amb tots els participants en el torneig. Música, vídeo, regals.

 

El dissabte se celebra un sopar De Gala en la platja de Gandia. I el diumenge les Finals i l'entrega de trofeus en el pavelló de la Raval.

 

Turisme Esportiu

Les més de 1500 persones que s'allotjaran en la ciutat de Gandia durant els dies de Torneig sumaren més de 4500 pernoctacions en els 5 hotels triats per l'Organització.

 

Basket Femení

En esta segona edició comptarem ja amb categoria Benjamí, Infantil, Cadet i Júnior. Apostem per esta categoria que tant impuls està tenint a nivell nacional.

 

Fair Play

Respecte, educació i joc net. Una vegada finalitzats els partits s'establirà un sistema de puntuació per a triar un CAMPIÓ del FAIR PLAY per cada Categoria i per un altre costat a l'equip que tinga l'Afició més Esportiva.


TAGS: