Pedro Martínez: “Òbviament no estem recuperats, però hem de pensar en ICL Manresa”

07/04/2017

L'entrenador de Valencia Basket, Pedro Martínez ha assenyalat en la roda de premsa prèvia al partit de la jornada 28 de la Lliga Endesa davant el ICL Manresa (diumenge 9, 19:00h, Nou Congost, Movistar Deportes 1) que després de la derrota en el tercer partit de les Eurocup Finals “òbviament encara no estem recuperats perquè el colp és dur, però estem en el procés normal. No cal esperar estar contents ni haver oblidat el partit, la qual cosa no lleva que gastes el teu temps, mentalitat i energia a pensar en el següent partit. És compatible estar tristos, adolorits i a pensar en fer les coses bé en el següent partit en la Liga Endesa”

 

Sobre el seu oponent del diumenge, ICL Manresa, el preparador taronja destaca que “és un rival que fa poc li va guanyar a Baskonia en la seua casa. Sé que van malament en la classificació, però és un equip que ha tingut molts problemes de lesions que ara no té. És un equip ben entrenat que a casa fa les coses amb molta agressivitat. No crec que influïsca només el nostre estat mental, igual volem guanyar i no podem. Baskonia es va trobar un Manresa excel·lent que els va guanyar, açò pot passar-nos també a nosaltres. Podem anar a Manresa i que ens guanyen i no siga perquè anem tristos per perdre una final a Europa, si no perquè són millors que nosaltres eixe dia en particular. En el que depèn de nosaltres hem de preparar-nos bé. I la forma de fer-ho és passar pàgina respecte a l'últim i saber les dificultats que ens anem a trobar”.

 

Pedro Martínez va recalcar que “pels meus orígens tinc molt respecte pel ICL Manresa. He estat allí en dues etapes diferents i és un club limitat, tal volta amb un potencial xicotet, però és un club amb orgull amb una afició bona i crec que no va a ser fàcil guanyar allí. Tinc un gran respecte per ells i per l'entrenador, que li està transmetent jugar a l'equip amb molta lluita, amb esforç i lluita. Per a mi és fàcil entendre açò, no sé si ho serà per a tothom, però jo intente transmetre-ho”.

 

El tècnic taronja ha assenyalat que a nivell físic “l'equip està bé per a jugar el diumenge, sense cap problema. Recuperem plenament a Antoine Diot, Mike Tobey ja és un jugador més de la plantilla sense l'asterisc que no pot participar en la competició europea. Van Rossom no ha entrenat hui perquè té molta càrrega en el genoll, encara que no és baixa. Tenim una plantilla de 12 després de molt de temps, i si tenim sort amb les lesions no tenim problema a jugar 3 partits en 8 dies”.


TAGS: