La Fonteta es prepara per al partidàs del diumenge davant el FC Barcelona Lassa

14/04/2017

La Liga Endesa torna a la Fonteta amb un enfrontament entre dos equips ficats en la lluita per les primeres places en el partit de la jornada 29 entre Valencia Basket i el FC Barcelona Lassa (diumenge 16, 18:30h, Fonteta, Movistar Deportes 1). Este encontre comptarà amb una animació molt especial i amb el patrocini de ZURICH, a més d'albergar la segona semifinal del concurs d’esmaixades amateur Dunkers Movistar.

 

Zurich patrocina el partit

Zurich Seguros ajudarà a crear un ambient festiu i familiar oferint als espectadors del partit l'oportunitat de participar en diversos concursos, a més de llançar a les graderies camisetes durant els temps morts. D'altra banda, Zurich tematizará els exteriors del pavelló amb els seus habituals globus gegants i lones i farà volar la seua zeppelín a l'interior del pavelló taronja.

 

#SorollTaronja amb els aplaudidors de Bankia

Els espectadors que acudisquen a la Fonteta per a vore en directe este partidàs trobaran en els seus seients un dels 8.000 aplaudidors personalitzats que Bankia ha preparat per a crear el millor ambient quan la pilota es pose en joc en la Fonteta. No oblides plegar el teu aplaudidor per a animar a l'equip des del primer segon fins a la botzina final. A més, el exjugador taronja José Luis Maluenda i dos usuaris de la Targeta Bankia-Valencia Basket provaran fortuna des del centre del camp en l'última edició de la temporada del ‘Triple Solidari amb Llegendes’.

 

Segona semifinal de Dunkers Movistar

En el descans entre el tercer i l'últim quart del partit tindrà lloc la segona semifinal del concurs d’esmaixades amateur Dunkers Movistar, que en esta ocasió enfrontarà a Ion Galarza (Guanyador del tercer quart de final) contra Félix Climent (Guanyador de l'últim quart de final). Els dos concursants realitzaran cadascun la seu millor esmaixada en un màxim de 20 segons i dos intents. Un jurat format per tres persones i del que formarà part Jose Luis Maluenda com a Llegenda convidada, decidirà quin dels dos contendents avança a la gran Final del concurs Dunkers Movistar, on ja espera Oriol Herrero com el primer contendent al títol. Este torneig, que busca al millor matador no professional del nostre país, té un premi final per al guanyador és de 5.000 euros. A més, Movistar llançarà a les graderies de la Fonteta regals de la seua marca com a camisetes i bidons d'aigua durant els temps morts del partit.


TAGS: