Pedro Martínez: “La nostra defensa ha sigut clau”

16/04/2017

L'entrenador taronja va comentar després del partit que "hem pogut guanyar-ho jugant molt en equip en atac i en defensa, sent capaços de sobreposar-nos a les fallades, a la seua qualitat, fent una defensa prou sòlida, molt d'equip, ajudant-nos els uns als altres. En atac, a part del moment de Pierre Oriola hem estat bé jugant en equip, tenint paciència i sobreposant-nos a cistelles fàcils que hem fallat, però hem estat bé en equip"

 

Sobre l'estat mental de l'equip, va voler comentar que "en primer lloc, vull dir que l'afició ha estat molt bé, era el primer dia que els veiem des d'un dia en molts disgustos i crec que han estat molt bé, perquè juguem perquè nostres aficionats estiguen satisfets. Hui ells, encara que dolguts, han passat pàgina i crec que a tots ens va molt bé, i ens reconforta, i ens enorgullix, formar part d'esta afició. Passar pàgina estant junts, sense reprotxes i estant junts crec que és bo, hem guanyat el partit i el basketaverage, que no era un objectiu, però el poder traure-ho amb la igualtat que hi ha."


 Sobre el nivell del partit, "no hem tingut una actuació estel·lar, ni ha sigut un showtime, però hem jugat molt bé en equip i ens hem sobreposat a les dificultats del partit, i de fet estem satisfets. M'ha agradat que coste trobar el jugador destacat, sí n'hi ha, Sato en la rimera, Sant Eme en la segona, Vives en el partit, i Oriola en l'últim corrent, jugant al poste... excel·lent, jugant en equip. Will ha fet un treball molt seriós en defensa".


TAGS: