Ja està en marxa el XII Campus de Pasqua de Valencia Basket

18/04/2017

Els participants, amb edats compreses entre els 6 i els 19 anys, del XII Campus de Pasqua de Valencia Basket han eixit este matí des de la Fonteta cap a les instal·lacions del Col·legi Iale de l'Eliana, on l'activitat comença hui i s'estendrà fins a la vesprada del divendres 21 d'abril.

 

Molt més que basket

Els participants d'este campus no només practicaran el seu esport favorit, el basket, sinó que també tindran l'oportunitat d'iniciar-se en altres esports i activitats a l'aire lliure. Als dos entrenaments diaris se'ls sumaràn partits de competició i una lliga nocturna, a més de concursos de 3x3, tirs lliures i triples, i altres activitats com pádel i tennis.

 

Completes instal·lacions esportives

Tot açò en un entorn idoni, el Col·legi Iale de l'Eliana, que compta amb les instal·lacions perfectes per a la pràctica de l'esport a l'aire lliure. Residència masculina i femenina, menjador, sala de TV i jocs, auditori i piscina, a més d'un pavelló cobert que compta amb 3 pistes de basket, 2 de minibasket, 2 pistes de padel i 2 de tennis. Disfruta del bàsquet i de l'esport en general en el Col·legi Iale.

 

Tornada

Divendres 21 d'abril, des del campus. Arribada al Pavelló Font de Sant Lluís a les 19:30h.

 

Seguix-nos en Facebook i Twitter

Per a tota la informació addicional que necessites, pots estar connectat a les nostres xarxes socials en els comptes del Facebook, Twitter i Instagram de l'Escola i Planter de Valencia Basket:

 

Pàgina de fans en Facebook: www.facebook.com/lalqueriavbc   

Pàgina de Twitter: www.twitter.com/lalqueriavbc o usuario @lalqueriavbc

Pàgina de Instagram: www.instagram.com/lalqueriavbc o usuario @lalqueriavbc


TAGS: