Valencia Basket presenta en la Fonteta el llibre del seu 30 aniversari (Dijous 27, 20h)

26/04/2017

Valencia Basket presenta el llibre commemoratiu del seu trentè aniversari “Esperit Taronja. 30 anys d’història de València Basket” en un acte que tindrà lloc en la pista central de la Fonteta demà dijous 27 d'abril de 2017 a les 20:00 hores. L'entrada per a aficionats és lliure i es podrà accedir al pavelló per la porta 3 des de mitja hora abans de l'inici d'un esdeveniment que comptarà amb la presència de mítics exjugadors i tècnics de l'entitat, la totalitat de la primera plantilla actual i jugadores de l'equip femení entre altres.

 

L'obra està editada per Drassana Llibres en un volum de 200 pàgines que porta la signatura de Joan Carles Martí i Jorge Salas i que es podrà trobar en les seues diferents versions en castellà, valencià i anglès. Els autors han comptat amb la col·laboració de 28 periodistes que han viscut en primera persona el creixement del Club, fins a aconseguir la significativa xifra de trenta redactors.

 

El llançament d’este llibre compta amb la col·laboració de Bankia, patrocinador oficial dels actes de celebració del 30 aniversari de Valencia Basket, per la qual cosa gràcies a este suport ha sigut possible posar-li un preu de venda molt competitiu d'11,95 euros.

 

La història es reunix en la Fonteta

L'acte de presentació serà conduït pel periodista Paco Lloret i començarà amb la benvinguda del president taronja Vicente Solá i la projecció d'un vídeo de presentació del llibre. Després d'açò, arribarà el moment de les compareixences de l'editor Vicente Baydal en nom de Drassana Llibres, del director territorial de Bankia Miguel Capdevila en representació del patrocinador de l'obra i dels autors del llibre Joan Carles Martí i Jorge Salas. El colofó als parlaments ho posaran els records i anècdotes dels dos històrics jugadors que apareixen en la portada de “Esperit Taronja. 30 anys d’història de València Basket”: Víctor Luengo i Nacho Rodilla.

 

La presentació del llibre reunirà sobre el parquet de la Fonteta a una nodrida representació del present i el passat de l'entitat taronja. A més dels jugadors i el cos tècnic de la primera plantilla masculina i de l'equip femení, han confirmat la seua assistència a l'esdeveniment mítics exjugadores com César Alonso, Sergio Coterón, José Luis Maluenda o Paco Pallardó i tècnics vinculats al passat taronja com Toni Ferrer, Fernando Jiménez, Esteban Albert o Miguel Maeso entre molts altres.

 

Una vegada finalitze la presentació, els jugadors i tècnics de totes les èpoques, els convidats i la premsa present compartiran un vi d'honor que se servirà en la Zona VIP de la Fonteta. Els protagonistes estaran disponibles per a atendre als Mitjans de comunicació durant este refrigeri. Al mateix temps, s'habilitarà en el parquet de la Fonteta una taula en la qual els autors del llibre Joan Carles Martí i Jorge Salas, els exjugadores Víctor Luengo i Nacho Rodilla i els capitans de l'actual plantilla taronja, Rafa Martínez i Sam Van Rossom, estaran a la disposició dels seguidors per a signar exemplars d’“Esperit Taronja. 30 anys d’història de València Basket”.

 

El llibre estarà disponible en un stand que s'instal·larà durant la presentació en el parquet de la Fonteta, així com en la Botiga Oficial del Valencia Basket, en la web de Drassana Llibres i en les millors llibreries a un preu d'11,95 euros.


TAGS: