B the travel brand busca este dissabte en la Fonteta a un taronja per a anar-se'n de viatge al Carib

27/04/2017

El partit de la jornada 31 de la Lliga Endesa entre València Basket i el Rio Natura Monbus Obradoiro tindrà un col·laborador d'excepció amb el patrocini de B the travel brand (dissabte 29 d'abril, 19:00 hores, Fonteta, Multi Lliga Endesa dial 68). L'agència de viatges es farà càrrec de l'animació d'este partit amb magnífics premis per als participants en els jocs dels temps morts i amb el repartiment de regals de la seua marca, amb un viatge al Carib com a premi especial.

 

Així serà el viatge

Un viatge per a dos persones al Carib de 9 dies i 7 nits que inclou vol, hotel i trasllats. El viatge no serà en temporada alta i haurà de ser disfrutat abans del 31 de desembre de 2017.

 

Busquem finalistes en RRSS en xarxes socials!

Estos són els horaris de les preguntes per a conéixer els finalistes de B the travel Brand per a guanyar el creuer.

 

Facebook: Divendres 28, 12 hores

Twitter: Divendres 29, 17 hores

 

Porta't un PlanB! en els jocs dels temps morts

Els guanyadors en els jocs que es desenrotllaran en els dos temps morts del partit davant Rio Natura Monbús amb concursos de tir es portaran una de les dos caixes d'experiència de PlanB! que B The Travel Brand regala per a este partit. Durant la resta de temps morts, es llançaran a les grades regals com a motxilles i camisetes d'esta marca.

 

Els millors destins, a l'abast de la mà en el teu seient

B The Travel Brand tematitzarà amb els seus colors corporatius la Llotja VIP de la Fonteta. I els assistents al partit trobaran en els seus seients un dels díptics amb les millors ofertes en viatges per als més previsors buscant les seues vacacions d'estiu o per als que vullguen realitzar una escapada durant el curs.

TAGS: