Pedro Martínez: “Content per estar prop d'aconseguir l'avantatge de camp”

29/04/2017

L'entrenador de Valencia Basket, Pedro Martínez, ha assenyalat després de la victòria del seu equip davant el Rio Natura Monbús Obradoiro que ha sigut “un partit en el qual hem jugat bé però que se'ns ha complicat en gran manera, ací els triples de Dubljevic ens han permès solucionar-ho. Content per la victòria, que encara que no és matemàtic, ens acosta a ser cap de sèrie, que és un objectiu que té el club. I content perquè estem molt prop d'ells. Queden 3 partits, i a veure si aconseguim no només açò sinó quedar el més amunt possible”.

 

El tècnic taronja va recordar que “la primera plaça no depèn de nosaltres, no és un objectiu, perquè no depèn de nosaltres. Una altra cosa és que açò és esport i anem a vore què fan els rivals. Anem a vore on ens porta la competició. Hem de pensar en eixa plaça de cap de sèrie, sabent que la possibilitat que ho impedix és bastant complicada. L'objectiu una vegada ho tinguem és quedar segons i va a ser difícil. Si després es donen circumstàncies i som primers, fantàstic”.

 

Martínez va aconseguir la xifra de 400 triomfs en la Liga Endesa en este partit, convertint-se en el segon tècnic a aconseguir eixa xifra en la història de la competició, només superat per Aíto García Reneses. L'entrenador de Valencia Basket ha deixat clar que “no em puc comparar amb Aíto perquè té moltes més, no m'ho esperava arribar a 400, i bé, té mèrit per la perseverança, i estic molt content. Estic més per ser cap de sèrie, però sí, també pense celebrar-ho amb el meu entorn. Superar a algú com Manel Comas em fa estar orgullós i satisfet”.


TAGS: