Més de 50 empreses en el Marketing Meeting de Valencia Basket

01/05/2017

Valencia Basket tornarà a reunir als seus patrocinadors i col·laboradors en la setena edició del Marketing Meeting que tindrà lloc el dimecres 3 de maig de 2017 en les instal·lacions de EDEM en la Marina d'empreses, a partir de les 13:00 hores. Després del gran èxit de les sis edicions anteriors, el VII Marketing Meeting tornarà a batre el registre de participants amb més de 100 directius representant a la gran família d'empreses col·laboradores de l'entitat taronja que seguix creixent per a superar àmpliament el mig centenar, a més de diverses autoritats i consellers del Club.

 

Xarrada magistral de Sergio Scariolo

Igual que en els sis últims anys, la finalitat del Marketing Meeting és crear un ambient favorable al “networking” entre les companyies que col·laboren amb el Club que els permeta incrementar sinergies i reforçar els llaços d'unió entre ells i amb el Valencia Basket. Per a aprofundir en este propòsit, després de les compareixences habituals en este esdeveniment, el Club tancarà este setè Marketing Meeting amb una conferència a càrrec del seleccionador nacional de bàsquet Sergio Scariolo.

 

L’encontre comptarà amb la presència de directius de més de cinquanta empreses que col·laboren amb Valencia Basket, a més de consellers i directius del Club. També comptarà amb la presència del Director General d'Esports, D. Josep Miquel Moyà, la regidora d'esports de l'Ajuntament de València Maite Girau, el director-gerent de la Fundació Esportiva Municipal, José Vicente Berlanga i el president de l'ACB, Francisco Roca.

 

Visita a les obres de L’Alqueria del Basket

El colofó d'esta setena edició del Marketing Meeting serà la primera visita guiada a les obres de L’Alqueria del Basket. Els directius convidats a este esdeveniment podran conèixer de primera mà el progrés de la construcció de la que serà la major instal·lació de bàsquet base europeu, que avancen dins dels terminis previstos al costat de la Fonteta i la inauguració de la qual serà a la fi del present any.


TAGS: