San Emeterio: “A Andorra ens espera un partit dur i competit fins al final”

04/05/2017

L’aler Fernando San Emeterio realitza una revisió a l'actualitat en la prèvia del partit de la jornada 32 de la Liga Endesa que portarà a l'equip taronja a visitar la pista del MoraBanc Andorra (diumenge 7, 12:30h, M.I. Govern Andorra, Movistar +) en un matí de dijous en el que Valencia Basket comença el dia com a líder a l'espera dels partits ajornats de la jornada 30 que es juguen esta vesprada. El càntabre reconeix que l'equip “per descomptat afronta estes últimes tres jornades de la Liga Endesa en una bona posició. Estem tenint una bona recta final, amb la dificultat que suposava fer-ho després d'eixa derrota dura en l'Eurocup, però ens estem a poc a poc reposant. Ara tenim una eixida molt complicada a Andorra i va a ser un partit dur i difícil”.

 

L’aler taronja no vol traure la calculadora per a fer comptes de cara a esta recta final i recorda que “nosaltres hem d'anar partit a partit. Hem d'anar a la pista d'Andorra, que és complicada. Ells només han perdut un partit allí, hem d'anar allí a intentar guanyar i si ho fem, doncs a pensar en el següent”.

 

MoraBanc Andorra presenta un excel·lent balanç de 13-1 en la seua pista, una cosa que San Emeterio atribuix al fet que “ells juguen molt còmodes allí, estan jugant molt bé. Gran part de l'èxit de la seua temporada és pels seus partits de casa, així que hem d'estar preparats per a un partit molt dur i competit fins al final”.

 

Sobre la pista del poliesportiu nacional d'Andorra es voran les cares els dos últims MVP’s del mes, el georgià Shermadini i el taronja Dubljevic. Sobre este duel, un dels molts atractius del partit del diumenge, Fernando San Emeterio opina que “són dos grans jugadors que estan fent una molt bona temporada. Segur que eixe va a ser un duel bonic per a l'espectador i supose que per a ells també”.


TAGS: