Els participants en el 2º Campus de l'Esforç de Valencia Basket i Bankia visiten la Fonteta

05/05/2017

Cinquanta dels xics i xiques participants en la segona edició del Campus de l'Esforç de Valencia Basket i Bankia, acompanyats pels seus familiars, van disfrutar d'una de les recompenses associades a la seua presència el passat estiu en el Campus: una visita guiada per a conèixer l'exterior i l'interior de la Fonteta, entrant fins i tot a espais que no són d'accés habitual per al públic.

 

El punt de partit ha sigut la renovada Llotja VIP de la Fonteta, en el qual després de recórrer la nova planta inferior, el grup ha pujat a les vitrines per a poder vore els quatre trofeus dels títols del Valencia Basket: la Copa del Rei del 98 i les Eurocups de 2003, 2010 i 2014. La nostra simpàtica mascota Pam es va unir a l'expedició per a realitzar un passeig per l'anell de distribució i conèixer la botiga i els diferents espais d'animació que hi ha en ell. Després d'açò, els xiquets i xiquetes han pogut accedir a un dels llocs més privats del pavelló, el vestuari del primer equip del Valencia Basket, en el qual han pogut fotografiar-se en les taquilles dels seus jugadors favorits. I a través del túnel de vestuaris, preparats per a saltar al parquet de la Fonteta en el qual els joves van poder llançar uns tirs en l'escenari dels partits de l'equip taronja abans de posar per a una multitudinària foto de grup.

 

La visita guiada ha acabat en la Sala de Premsa de la Fonteta, on els xiquets i xiquetes han pogut vore les fotografies de les 30 plantilles i dels moments més significatius de la història de l'entitat, a més de contemplar la projecció de dos vídeos i poder fotografiar-se en la taula en la qual es realitzen les compareixences de premsa. I després del recorregut, el berenar ja els estava esperant en el punt inicial, la Llotja VIP de la Fonteta, per a posar el colofó a una experiència que premia el treball acadèmic dels estudiants per a entrar en el Campus de l'Esforç de Valencia Basket i Bankia molt més allà de la setmana a l'estiu en la qual es desenvolupa esta activitat.


TAGS: