La Fonteta es bolca a recolzar a El Corredor Mediterrani

16/05/2017

Tant València Basket com UCAM Múrcia es van involucrar a donar a conéixer el projecte d'El Corredor Mediterrani. Les camisetes de calfament, la foto d'ambdós equips de forma conjunta, el tifus preu o la presència d'un singular tren tematitzat van ajudar a la difusió. A esta iniciativa es van unir sectors de l'empresariat murcià com García-Carrión, Marian Cascales i Rafael Fuertes.

 

Esta iniciativa necessita el suport de la ciutadania per a conscienciar a les institucions de la necessitat de comptar amb una doble plataforma d'ample internacional des de la frontera francesa fins a Algesires per a passatgers i mercaderies, que permetrà unir en menys temps ciutats tan importants com Barcelona, València, Alacant, Múrcia i Màlaga.

 

#QuieroCorredor

Des de l'obertura de portes, els aficionats que es van acostar al pavelló van tindre diversos punts d'informació ubicats al llarg de l'anell de distribució de la Fonteta (junt amb les portes 1 i 3) i en la Llotja VIP en què podran informar-se dels avanços del projecte d'El Corredor Mediterrani unint la seua firma a les d'altres milers de persones que ja han rubricat la seua adhesió a este iniciativa. Aquells que vullguen sumar la seua firma, poden fer-ho en esta pàgina web.


TAGS: