La Fonteta prepara un gran ambient per a l'inici del PlayOff de la Lliga Endesa #VolemMésFonteta

18/05/2017

Valencia Basket afronta l'inici del Play Off pel títol de la Liga Endesa amb el primer partit de la sèrie de quarts de final davant de FC Barcelona Lassa (dissabte 20, 18:00h, Fonteta, #0) amb diferents iniciatives i activitats que contribuiran a un millor ambient en la Fonteta. Oscar Mayer patrocinarà el partit amb regals, promocions d'hot dog i beguda i un concurs per xarxes per a guanyar un iPad. Li acompanyaran DKV Seguros, regalant 500 camisetes als primers a entrar al pavelló, o Velarte amb el repartiment de rosquilletes en els seients de la Fonteta.

 

Concurs per un iPad i oferta en barra d'Oscar Mayer

Els amics d'Oscar Mayer volen que el partit del dissabte siga inoblidable per als aficionats. Per això, organitzarà un concurs per a guanyar un iPad Mini que es decidirà sobre el parquet del pavelló. Els guanyadors eixiran de dos preguntes en les xarxes socials que es faran el divendres 19 de maig. Estos són els horaris.

 

Facebook: Divendres 17h

Twitter: Divendres 18h

 

A més, Oscar Mayer realitzarà la seua clàssica i apetitosa oferta de refresc més hot dog per només dos euros en les barres del pavelló. A més, tindrem mans gegants que es repartiran en les portes d'accés, per a augmentar la teua capacitat d'ànim.

 

500 camisetes taronja de DKV Seguros per als matiners

Arribar prompte al pavelló tindrà premi en la vesprada del dissabte. DKV Seguros ha preparat 500 camisetes taronja com les de la imatge per als primers aficionats a accedir al pavelló. Per a això, Valencia Basket obrirà la porta 3 de la Fonteta amb mitja hora d'antelació, és a dir, a les 16:30 hores, i serà només en eixa porta en què es farà el repartiment de camisetes. T'equipem amb el nostre color corporatiu per a un dia tan especial. T'esperem.

 

Per si açò fóra poc, DKV Seguros també ha preparat una cistella i jocs per als més menuts en l'entrada de piscina entre les 17h i 18h, per a amenitzar el període previ a l'inici del partit.

 

Valencia Basket i Ecovidrio celebren el Dia Mundial del Reciclatge

Per a commemorar el Dia Mundial del Reciclatge, Ecovidrio col·locarà un stand en l'anell de distribució de la Fonteta en el qual quatre hostesses identificades amb camisetes de Ecovidrio pintaran amb ceres verdes la cara de tots els aficionats que vullguen seguir l'exemple de Dubljevic, que va acolorir la seua cara d'este color en l'anunci publicitari en el qual anima als seguidors a reciclar vidre. Entre tots els assistents al partit que pugen a Instagram la seua foto amb la cara pintada de verd amb el hashtag #Ecotriple, es sortejarà un miniglú de Ecovidrio.

 

Aplaudidors per a animar en cada seient

En cada un dels seients del pavelló, els aficionats trobaran un plas-plas per a animar de cara al gran partit del dissabte. No oblides plegar el teu aplaudidor per a recolzar a l'equip des del primer segon fins a la botzina final.

 

Repartiment en seients de Velarte

Cada aficionat rebrà un obsequi de Velarte en forma de rosquilletes per a poder posar-li encara més sabor a un partit tan important. A més del dit repartiment, Velarte oferirà regals durant els temps morts a més de jocs per a amenitzar els temps morts.

 

Dubljevic i San Emeterio oferiran els seus trofeus

En la prèvia del partit, tindrem un doble oferiment de trofeus. D'una banda, Fernando San Emeterio oferirà a l'afició el Trofeu a l'Esforç, atorgat dimecres passat pels aficionats de Valencia Basket. Junt amb ell, el guanyador de l'afició, Óscar Bilbal Viñuelas, rebrà la seua rèplica. A més, Bojan Dubljevic oferirà el seu trofeu del Millor Quintet de la Liga Endesa, aconseguit recentment gràcies als vots d'aficionats, periodistes, jugadors i entrenadors. Ambdós oferiments tindran lloc després de la presentació dels dos equips.  


TAGS: