Pedro Martínez: "Al Palau anirem amb humilitat i amb ambició"

20/05/2017

L'entrenador taronja va comentar després del partit que "he vist als jugadors mesurats, sabent que açò pot canviar, que treballarem perquè no siga així, m'agradaria guanyar en el Palau però el respecte és màxim i sense cap tipus de dubte les dificultats seran majors. No pensem que serà com hui, ni molt menys".

 

Sobre l'anàlisi del partit, "en el primer quart hem estat igualats, però en el segon hem rote amb transicions, amb el pick and roll d'Oriola, amb Sastre en contraatac, el triple de Sikma, i això ens ha vingut molt de cara i hi ha rote el partit. No esperàvem tant que jugant a casa amb esta intensitat sabem que tenim possibilitats de guanyar, però evidentment no esperàvem guanyar fàcil, ni ho esperàvem hui ni ho esperem el dijous".

 

Sobre el següent partit, "cada partit, cada eliminatòria és distinta, no ens ha de marcar el que haja passat en altres eliminatòries, hem d'anar amb l'ambició de poder guanyar, i és obvi que en el seu camp jugaran millor. Tindrem calma, preparar-nos bé, fer xicotets ajustos i saber que l'ideal és guanyar el pròxim i amb eixa mentalitat hem d'entrenar. Humilitat i ambició".

 

Sobre el rendiment de l'equip, "nosaltres estem centrats a treballar de valent, a fer el nostre treball el millor possible. No es pot guanyar sempre i el sabem".

TAGS: