Pedro Martínez: “Espere un Barça al seu millor nivell, que en el seu camp és molt alt”

24/05/2017

L'entrenador de Valencia Basket, Pedro Martínez, va assenyalar en la roda de premsa prèvia al segon partit dels quarts de final del Playoff de la Liga Endesa davant el FC Barcelona Lassa que “tenim un respecte enorme per ells, és un equip amb molt bons jugadors i molt bons professionals. I per res tenim la sensació pel que els coneixem de que vagen a tirar el partit ni que no vulguen allargar l'eliminatòria. Més aviat el contrari. Esperem un Barça al seu millor nivell, que en el seu camp és molt alt. És un dels millors equips de la Liga Endesa jugant a casa i allí li ha guanyat amb bastant facilitat als quatre primers de la Lliga. En el seu camp es mereixen tot el crèdit i creiem que va a ser un partit molt difícil. Esperem aprofitar les nostres oportunitats si és que es presenten. Sempre des de la humilitat, però sense perdre l'ambició. Encara que hagen acabat sisens açò no vol dir que siguen un mal equip, que no vagen a lluitar o que no vagen a ficar-les, perquè tenen qualitat i esperem al millor Barça possible. El contrari seria un error de plantejament que en l'equip no ho tenim”.

 

El tècnic taronja va voler enviar un missatge de prudència després de la victòria en el primer partit en assenyalar que “som conscients que podem perdre i que el dissabte pot haver-hi un tercer partit. El que passa és que volem evitar-ho. Si ara pensem que açò va a ser un 2-0 perquè mira que malament està el FC Barcelona i que bé que està el Valencia Basket anem a perdre. Nosaltres tractem de mantindre l'equilibri. La setmana passada després de perdre contra el UCAM Murcia ningú dins de l'equip pensava que érem un desastre i vam creure en les nostres possibilitats i crec que va ser la mentalitat correcta. Ara no podem pensar que perquè els guanyarem fàcil va a ser senzill. De fet eixe resultat es pot tornar en la nostra contra. Si el FC Barcelona Lassa comença bé i no tens una resposta perquè només t'has preparat per a l'altre suposat segurament vas a perdre. Nosaltres no som millors que ells. La setmana passada vam ser millors i està per vore si demà ho arribem a ser. I hem d'afrontar el partit amb eixa mentalitat i amb eixa humilitat”.

 

Preguntat per l'equip blaugrana i en particular pel base Tyrese Rice, Martínez comentava que “és difícil anul·lar per complet a Rice perquè la tècnica i la velocitat d'execució que té és boníssima, amb un o dos driblatges trau un grandíssim avantatge i per a la defensa és complicat. Ells tenen molts jugadors que tenen una grandíssima capacitat per a generar sense res, sense sistemes, sense els companys. Jugadors com Koponen o el mateix Tomic, encara que este cas en un poc diferent perquè en ser pivot necessita que la pilota li arribe en determinades circumstàncies. Encara que una vegada rep té molta capacitat d'anotar. El Barça és un equip amb molt talent i hem d'estar preparats per a saber que en algunes situacions del joc hem de fer la millor defensa que puguem però que parar-los completament és molt difícil”.


TAGS: