Pedro Martínez: "És un repte, devem preparar-nos per a un partit igualat"

25/05/2017

El preparador taronja va comentar després del partit que "crec que el Barça Lassa ha jugat millor que nosaltres en el segon quart, en ritme i en defensa i han demostrat el verdader nivell que tenen. Nosaltres hem començat bé, passant-nos la pilota pitjor crec que la seua intensitat defensiva ha sigut més gran que la nostra. En la segona part ho hem intentat baixar de 10 punts però no hem pogut. Ens han guanyat merescudament i veurem si en el tercer partit podem estar en el seu nivell d'intensitat".

 

Sobre el plantejament del tercer, "jo crec que serà un partit igualat, s'ha demostrat que els dos hem guanyat els nostres amb domini i ens hem de preparar per a una cara o creu. Hem de recuperar-nos físicament, que hem tingut algun problema de nivell físic proposat, i hi ha poc de temps per a recuperar-se, i saber que està igualat".

 

Sobre la preparació, "els dos equips tenen el mateix temps, a recuperar-nos i a jugar un partit que serà molt obert i que serà bonic de jugar. És una eliminatòria amb moment bons dels dos costats i veurem què passa"


TAGS: