Vives: "Esperem fer un bon partit, eixir amb energia a buscar-los"

26/05/2017

El base de València Basket té la ment ja posada en el tercer partit de la sèrie dels quarts de final de la Lliga Endesa en la Fonteta (dissabte 27, 18:00h, #0), una trobada en el qual “esperem fer un bon partit com vam fer el primer de la sèrie, eixir amb aqueixa energia a cercar-los i fer un gran partit per a poder passar a semifinals i agafar una altra vegada una dinàmica positiva”.

 

Vives recorda que “treballem molt dur en la fase regular per a tenir el factor pista a favor i anirem a casa a intentar aprofitar aqueix factor que hem vist que en els dos primers partits ha sigut determinant. Ahir ells es van trobar una mica més còmodes en la seua pista i l'eixida de Renfroe els ha donat més energia”.

 

El director de joc taronja considera que la clau per a aquest tercer partit és “saber trobar el nostre punt, els nostres moments i sabem que és un partit de quaranta minuts. Si perdem cinc minuts o els que siguen va a ser difícil guanyar a un equip com a est. Cal estar els quaranta minuts anant cap amunt i els moments dolents intentar superar-los. Estic segur que si tenim algun mal moment, amb la nostra gent va a ser més fàcil traure-ho avance”.


TAGS: