Pedro Martínez: "És una gran alegria"

27/05/2017

L'entrenador taronja va analitzar el partit com "tremendament igualat en el qual aspectes tàctics van per darrere d'aspectes mentals, d'un tir fallat, d'un error. I que costen traure endavant. És una gran alegria per passar, per seguir en competició i a pensar en la següent part de la competició".

 

Sobre les quatre semifinals consecutives, el tècnic taronja va assenyalar "que en les últimes 4 temporades Valencia Basket estiga jugant semifinals és una gran notícia que diu molt de la perseverança, i no estic parlant només de la meua, que porte dos anys. El pas final és molt difícil donar-ho, com s'ha vist, i a seguir picant pedra fins que es trenque".

 

Sobre les claus del joc, Martínez va destacar que "en este tipus de partits l'ànim té més importància que la tàctica, si es posen a dalt amb un triple de Renfroe des de la cantonada, el partit canvia, i si se't posa molt a dalt, és complicat de gestionar. He vist als jugadors molt bé i potser ho haguérem voltejat, però millor no haver-ho sabut"

 

Sobre la defensa de l'última jugada, el tècnic taronja es va mostrar "satisfet de ser fidel a una idea, pot eixir bé o eixir malament, però preferisc no fer falta. Passem moltes hores parlant sobre aqueixa jugada, i hem fet alguna cosa que jo crec que s'ha de fer. Si no haguera eixit bé segurament m'haguera caigut una bona".


TAGS: