Pierre Oriola: “Baskonia és fort en la seua casa, però espere una eliminatòria molt disputada”

29/05/2017

El pivot de Valencia Basket Pierre Oriola ha assenyalat després de l'última sessió d'entrenament prèvia a desplaçar-se a Vitòria per a començar les semifinals amb el primer partit (dimarts 30, 20:30h, Fernando Buesa Arena, Movistar Deportes 1) que s'enfronten a “un equip que està una altra vegada fent una grandíssima temporada, han sigut el segon millor equip de la Lliga Regular. Són un equip molt físic que en la seua casa i amb la seua afició trauen els partits sempre endavant encara que els partits se'ls posen molt complicats. És el rival que ens ha tocat i per a arribar a la final i per a tindre opcions de poder guanyar un títol has de guanyar als millors”.

 

L'equip taronja viatja a Vitòria per a jugar el dimarts 30 i el dijous 1 els dos primers partits d'esta eliminatòria de semifinals amb l'ambició d'intentar traure la victòria en almenys un dels dos partits. Una cosa que Pierre Oriola opina que seria “molt important, més que res per a recuperar el factor Fonteta. Si allí va a ser difícil guanyar-los, ací també va a ser difícil guanyar-nos a nosaltres davant de la nostra afició. Tant de bo puguem sumar una allí, puguem portar la sèrie a València i poder liquidar-la tant de bo a casa, davant de la nostra gent i jugar una tercera final”.

 

Sobre el seu rival en estes semifiales, l'interior català assenyala que “tenen jugadors de gran qualitat. Shane Larkin està fent una temporada increïble, Hanga ha sigut el millor aler de la Lliga Regular, Shengelia està fent una gran temporada. Voigtmann, Diop. Tots els jugadors que tenen, com Kim Tillie o Laprovittola. Tots són grandíssims jugadors, també els que ixen des de la banqueta. És un equip que està jugant Eurolliga, un equip Top, i estic segur que va a ser una eliminatòria molt disputada”.


TAGS: