Pedro Martínez: “Treballant bé tindrem les nostres opcions de guanyar”

29/05/2017

L'entrenador de Valencia Basket, Pedro Martínez, assenyalava abans que el seu equip posara rumb cap a Vitòria que “cal reconèixer la dificultat de l'empresa, Baskonia és un equip tremendament fort en la seua casa i va a ser molt difícil. Però tenim l'esperança de jugar un bon primer partit i a partir d'ací treballar les opcions que puguem tindre, que crec que si juguem bé poden existir. El repte és fer les coses bé i tindre opcions de guanyar. I si no ho aconseguim el primer dia sabem que tindrem una altra oportunitat el següent dia”.

 

Sobre el seu rival en esta eliminatòria, l'entrenador taronja va assenyalar que és un equip “amb jugadors exteriors amb molta capacitat d'anotar i jugadors interiors que obrin molt bé el camp i que són forts físicament. Defensivament són un equip que juga amb molt bona agressivitat i òbviament és un equip que ha fet una grandíssima temporada tant en l'Euroliga com en la Liga Endesa i les preocupacions són moltes. De la mateixa forma que crec que ells tindran també preocupacions a l'hora de jugar contra nosaltres. Acabarem empatats en la Liga Endesa i en principi, encara que ells tenen el factor pista a favor, és una eliminatòria que jo crec que pot ser molt igualada”.


Valencia Basket recupera per a esta eliminatòria semifinal al pivot Mike Tobey, absent de les pistes des de finals d'abril a causa d'un trencament fibrilar parcial del sóleo dret. L'interior nord-americà ja s'ha integrat a l'entrenament amb el grup i l'entrenador Pedro Martínez va assenyalar que “Mike ja té l'alta mèdica, açò és el primer pas. És una bona senyal i encara que ha estat unes setmanes fora, la bona notícia és que ja pot entrenar i jugar i està a disposició del que l'equip puga necessitar d'ell”


TAGS: