Valencia Basket s'unix un any més a la lluita contra el Càncer

01/06/2017

Per 23ª temporada consecutiva sense faltar a la cita, una àmplia representació del Valencia Basket ha mostrat la seua imatge solidària en la lluita contra el Càncer acudint en el matí de hui a la taula de qüestació contra esta malaltia en la qual Sra. Hortensia Herrero exercia de presidenta de taula. Amb el primer equip taronja desplaçat a Vitòria per la disputa de les semifinals de la Liga Endesa, en esta ocasió la comitiva ha estat encapçalada per diversos directius del Club i els jugadors històrics Víctor Luengo, Sergio Coterón i Rubén Burgos.

 

Per primera vegada, l'equip de Liga Femenina 2 ha estat àmpliament representat amb la presència de l’entrenador José Canales, l'entrenadora ajudant i exjugadora internacional amb Espanya Anna Montañana i les jugadores del sènior femení de LF2 Esther Díaz, Virginia Sáez i Sara Sáiz. El grup taronja ha coincidit en la taula petitoria amb la visita dels ambaixadors del Projecte FER David Casinos, Ricardo Ten, Concha Montaner, Matías Tudela i César Sempere, que s'han unit a Valencia Basket per a recolzar de la lluita contra el càncer. Esta visita ha coincidit amb l'arribada a la taula de qüestació del mecenes de Valencia Basket, Juan Roig, que ha aprofitat el moment per a recolzar esta noble causa.

 

Cadascun dels assistents va dipositar la seua donació per a ajudar en la batalla contra esta cruel malaltia i han animat als transeünts i als curiosos que s'han acostat a la taula de qüestació atrets per la presència de l'expedició taronja al fet que també presten la seua ajuda a esta noble causa. L'acte ha tingut lloc en la Calle Menéndez i Pelayo nº 35, on s'ha escenificat esta col·laboració tan important per a tots.

 

La Sra. Hortensia Herrero, presidenta de la taula, recordava la importància de la col·laboració amb esta iniciativa que “començarem fa 25 anys i en la qual volem fer alguna cosa per la societat, una societat que amb el pas del temps s'està conscienciant cada vegada més. Arreplegar les donacions de la gent per a col·laborar amb la recerca i ajudar als familiars és una bona causa. I em sent molt orgullosa del dia de hui, i sent que tots els que m'acompanyen, incloent als jugadors i els atletes que han vingut estan esperant esta cita que tenim una vegada a l'any per a col·laborar”

 

Per la seua banda, el responsable de Màrqueting i relacions externes de Valencia Basket i llegenda taronja Víctor Luengo ha destacat que “vindre a col·laborar amb esta causa és una cosa que portem dins, el fet de vindre a ajudar en este tipus de qüestacions sempre és important i el Club sempre intenta aportar el màxim. Tots els que tenim un poc de força i de visibilitat hauríem d'estar ací i em consta que no només nosaltres, sinó que molts altres clubs i persones que a títol personal tenen molta força per a ajudar a transmetre el missatge que cal lluitar contra esta malaltia ho fan. Nosaltres som un més d'esta cadena que esperem que ajude al fet que algun dia el càncer tinga una cura definitiva”.


TAGS: