Pedro Martínez: “Han sigut superiors físicament, hem d'igualar eixe aspecte el dissabte”

01/06/2017

L'entrenador de Valencia Basket Pedro Martínez va assenyalar després de la derrota del seu equip en la pista de Baskonia que “han sigut superiors a nosaltres físicament, hem aguantat bé en la primera part però ja es veia que estàvem patint molt amb tot el relacionat amb el rebot o amb situacions de jugar còmodes en atac o d'estar a gust en la pista per la defensa molt agressiva de Baskonia. Mentre hem tingut encert hem aconseguit estar en el partit, però ens ha sigut impossible mantindre l'encert de la primera part en la segona. En el tercer partit hem d'igualar el seu físic”.

 

El tècnic taronja no es mostrava preocupat per la recta final en la qual s'ha disparat la diferència, sinó pels minuts anteriors: “Ells han estat encertats quan tenien el partit baix control i nosaltres hem entrat en una situació de desesperació que considere lògica. Els jugadors, encara que inconscientment saben que és igual perdre de 12 que de 18 preferixen perdre del menys possible. Encara que saben que la diferència no té transcendència en la sèrie i açò també influeix. Però em preocupa més el que ha passat abans que el que ha passat en els últims tres minuts”.

 

Sobre la lesió del base Guillem Vives en el segon quart, Pedro Martínez assenyalava que “Vives té un esquinç en el turmell esquerre i òbviament la seua baixa ens ha condicionat, però tampoc crec que haja sigut decisiu per al que ha passat. Òbviament ens ha obligat a canviar a jugadors de posició, però crec que no haver sigut capaços d'haver estat al mateix nivell físic és el que ha influït per damunt de la lesió de Guillem que òbviament també és negativa. Són menys de 48 hores fins al següent partit i va a ser complicat que arribe, però anem a vore”.


TAGS: