Rafa Martínez: “La Fonteta sap el que ens juguem, no ens va a fallar”

02/06/2017

El capità de Valencia Basket recordava en la prèvia del tercer partit de semifinals que “el més important és que l'eliminatòria va 1-1, la sèrie ve a casa. No és fàcil guanyar en una pista com la de Vitòria i ara amb la nostra gent tenim el factor pista a favor. Però no pensem més enllà del partit del dissabte, que és el primer ací. Necessitem millorar el nostre nivell físic contra ells, són un equip que juga al límit de la falta i cal igualar-ho”.

 

Rafa es mostrava segur que l'afició va a respondre el dissabte perquè “la gent és conscient del que ens estem jugant i no ens van a fallar. Mai ens han fallat i menys a esta alçada de la temporada, en unes semifinals de la Liga Endesa i amb dos partits a casa. Segur que com sempre ens van a animar fins a l'últim segon, que és el que necessitem ara”.

 

Pensant en el tercer partit, Martínez recordava que “després de dos partits solen canviar xicotets detalls, però ens coneixem bastant bé. Ara tenim la sort de traslladar la sèrie ací a casa, amb dos partits segurs en la Fonteta sí o sí i açò fa que siguem més perillosos”.


TAGS: