Aíto García Reneses presenta el Campus de Formació per a Entrenadors a València

04/06/2017

El Campus de Formació per a Entrenadors, engegat per la Fundació de Aíto García Reneses i que comptarà amb la direcció tècnica d'Andreu Casadevall, es va presentar en la Sala de Premsa de la Fonteta en un acte que va comptar també amb la presència del director esportiu de València Basket, Chechu Mulero.

 

La Fundació Aito García Reneses organitza este Campus específic dirigit a formadors de bàsquet de tots els nivells i que compta amb el suport del Club taronja com a col·laborador. Esta nova iniciativa s'impartirà en les instal·lacions de la Fonteta entre el 3 i el 7 de juliol de 2017 i comptarà amb la participació de tècnics de reconegut prestigi entre els seus docents, com els propis Aíto i Andreu Casadevall, a més de Chechu Mulero, Diego Ocampo, Juan Maroto, Juanvi Blázquez, Jesús Ramírez, Ángel Cepeda, Juanjo Rojo, Esteban Albert o Fabián Téllez.

 

Tota la informació sobre este Campus i la inscripció per al mateix es poden trobar en www.fundacionaito.org o en el telèfon 601.201.600

 

El director esportiu taronja, Chechu Mulero, va voler “agrair la confiança dipositada en el nostre Club per la Fundació Aíto García Reneses per a portar endavant este Campus. És necessari este tipus d'activitats en les quals a la convivència diària s'unixen les classes, les xarrades i els entrenaments amb professionals de prestigi. Crec que és una gran oportunitat per a tots els entrenadors valencians i que tindrà un bon acolliment. La nostra col·laboració amb la Fundació AGR estarà per a esta i moltes altres activitats”.

 

El exitós tècnic Aíto García Reneses va considerar que “és molt important que els entrenadors siguen diferents en la formació que en l'elit. I és un defecte molt estès que els entrenadors de formació volen ser com els de elit. I els entrenadors de base han d'ensenyar i anem a intentar convèncer amb arguments als entrenadors que han de formar. En el Campus van a tindre unes convivències que els van a servir per a aprendre coses que realment van a poder aplicar”.

 

Andreu Casadevall, que portarà la direcció tècnica del Campus, assenyalava que els entrenadors que participen podran “estar en contacte no només amb entrenadors d'elit, sinó també amb entrenadors que treballen directament en la base. Busquem una progressió metodològica del bàsquet modern des de la formació fins a l'alta rendiment. La idea és que hi haja bona comunicació, farem tallers-col·loqui i intentarem que siga el més divertit possible, però que cadascun dels participants es porte coses que puga aplicar amb els seus equips i els seus jugadors”.  


TAGS: