Pedro Martínez: "Sabem de la dificultat, però tenim il·lusió per fer-ho bé i guanyar"

07/06/2017

L'entrenador taronja va comentar després del partit que "a mi m'agradaria que tinguerem més opcions, que tot sembla massa obvi, m'agradaria tindre més opcions de les que m'estan donant. Les percepcions són unes i el que passe a la pista pot ser una altra. Tenim il·lusió per fer un bon PlayOff i per guanyar, sabem de la dificultat i que el Reial Madrid és un bon equip. Contents per aconseguir la segona final a la història del club i ells porten 6 seguides jugant esta final. Per a nosaltres això ens dóna vertigen, a vore si entrem bé al Playoff, si fem un bon inici de quart, defense, bé, anem a treballar focalitzats en això i esperem fer les coses bé".

 

Sobre com afrontar els partits, "no estic veient l'eliminatòria en el seu conjunt, veig el primer partit i m'agradaria fer un bon partit. El repte és competir en el primer partit i l'objectiu és guanyar, no anem a una altra cosa. No pensem en vindre amb 1, 2 o cap, pensem en estar concentrats i aprofitar la nostra oportunitat si és que existeix ".

 

Sobre l'estat físic de la pantilla, "Rafa Martínez ha entrenat amb normalitat hui, per tant no té ja cap problema, Guillem Vives no ha entrenat i continua la seua preparació i si va jugar l'últim dia, no és dubte i estarà millor, però la realitat és que no ha entrenat. Estem un poc mermats a l'un però si no passa res demà estarem tots .


TAGS: