Will Thomas: “És difícil guanyar-los 3 vegades, però tenim la Fonteta”

12/06/2017

L'ala-pivot nord-americà va assenyalar després del triomf en el segon partit del Playoff Final que “la del diumenge va ser una gran victòria, hem jugat amb molta energia, molt dur i crec que ens vam merèixer el triomf. Crec que treballarem molt dur en el primer partit i no aconseguirem la recompensa, però vam tornar a eixir al camp en el segon, concentrats i vam poder guanyar el segon”.

 

Ara que la sèrie es muda a València amb 1-1, Thomas va recordar que “és molt bonic pensar que tenim dos partits a casa per a guanyar la Lliga. És un escenari que tots haguérem signat, però sabem que ens enfrontem a un gran equip i que va a ser molt complicat guanyar-los tres vegades seguides, independentment que siga a casa o fora. Hem de pensar només en el dimecres, eixir amb la mateixa energia que en el segon partit, no perdre la concentració, controlar els errors i tant de bo puguem donar el primer pas per a defensar eixe factor pista que hem recuperat”.

 

Thomas no dubta a recalcar que “l'afició ja ens ha demostrat del que és capaç durant tota la temporada, van estar increïbles en les semifinals contra Baskonia i tant de bo poguérem tindre més espai per a ficar encara a més gent perquè generen un ambient espectacular i ens ajuda molt en moments complicats”.

 

Will ha demostrat una calma i una sang freda digna de ressaltar en els moments calents del Plaoff Final. Preguntat per esta circumstància, l'interior taronja reconeix que “és una cosa que m'ix natural, ho he fet durant tota la meua carrera. Sé que estem vivint un moment gran per al Club, però sempre intente mantindre’m calmat. Crec que en partits contra equips com estos, si et poses excessivament nerviós ells van a trobar la forma de tornar al partit i fer-te mal. Crec que estar tranquils i concentrats a fer les coses com les volem fer és el més important”.


TAGS: